Bio.

Ik houd van kunst en schrijven. Zo lang ik me kan herinneren ben ik hiermee bezig en ik heb me nooit kunnen voorstellen iets anders te doen. Om deze reden begon ik aan de studie Kunsten, Cultuur en Media aan de Rijksuniversiteit Groningen. Mijn liefde voor literatuur volgde ik door me eveneens in te schrijven voor de opleiding Engelse taal en cultuur. In 2013 haalde ik voor KCM  een bachelordiploma en voor ETC een propedeuse. Ook mijn interesse voor marketing en communicatie begon al tijdens mijn studie. Om meer kennis te krijgen over de markt structuren van de culturele sector volgde ik de Master Cultural Economics and Entrepreneurship aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In dit programma leerde ik veel over de monetaire en non-monetaire waarde van kunst en cultuur. Bovendien vormde ik door mijn afstudeeronderzoek ‘Venues and Value’ een helder beeld van de veranderende functie van theaters in Nederland.

Na mijn studie werkte ik twee jaar bij Het Zuidelijk Toneel. Hier beleefde ik de alledaagse gang van zaken in de Nederlandse theatersector. Ik werkte in verschillende functies aan diverse voorstellingen en projecten en deed ervaring op als project manager, verkoopmedewerker en algemeen assistent.

Op dit moment werk ik bij Villa Zebra als marketing communicatie medewerker en bij Het Nieuwe Instituut waar ik de marketing communicatie voor de educatie afdeling verzorg. Sinds een aantal jaar volg ik daarnaast schrijflessen, onder andere bij Peter Swanborn (o.a. binnen de Poetry Academy) en Peggy Verzet  (binnen de Schrijversvakschool).

Wil je meer weten over wat ik schrijf en doe? Check mijn blog of Linkedin pagina.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s