9 Zeer Korte Toneelstukken

Wauw. Het is gewoon voorbij. Na maanden voorbereiding en een week lang knallen bij Het Zuidelijk Toneel en in Theaters Tilburg was dan eindelijk afgelopen donderdag en vrijdag het resultaat: 9 Zeer Korte Toneelstukken te beleven. We hebben mooie recensies gekregen, onder andere van de  theaterkrant, met speciale vermelding voor de productie (!!). Ik heb veel geleerd en genoten van mijn tijd bij Het Zuidelijk Toneel, zeker ook van Lise en Ellen van ‘N More die de productieleiding verzorgden. Nu ga ik weer super tevreden verder naar het volgende project.

2014-10-14 12.05.37

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: